Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به ایرنا، جشنواره بین‌المللی فیلم «او» (HERIFF) به نمایش و معرفی نسل بعدی فیلم‌سازان زن جوان ،با استعداد و آینده دار در جهان اختصاص داده شده است.

فیلم کوتاه « سایه و سکوت» روایتی کوتاه از زندگی زنی باردار است که دچار ترومای کودکی است و این کابوس و هراس را در لحظات مختلف تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم تلاش دارد نشان دهد عدم توجه به امنیت کودکان و به ویژه زنان چطور می تواند حال و آینده یک فرد را درگیر خود کند و این چرخه از حرکت نمی‌ایستد.
 اولامیده جگبنرو ،رئیس جشنواره (HERIFF) در نامه رسمی دعوت از فیلم برای بخش مسابقه جشنواره این‌گونه نوشته است :تبریک می‌گوییم، «سایه و سکوت» برای رقابت در بخش مسابقه دومین جشنواره فیلم بانوان «او» «(HERIFF)» از میان ۲۵۰ فیلم برجسته ارایه شده توسط فیلم‌سازان زن سراسر جهان انتخاب شده است. بیشتر این زنان شاغل در صنعت سینما و تلویزیون بوده‌اند و این یک جشن سینما برای زنان است.
وی درباره هدف این جشنواره بیان کرد : معتقدیم امید زیادی به آینده زنان جوان در فیلم‌سازی وجود دارد و ما بر نسل بعدی فیلم‌سازان زن تمرکز می‌کنیم و به تجلیل و ارتقاء زنان جوان در سینما می‌پردازیم.

«HER» تنها جشنواره فیلم زنان جوان ایرلند سالانه میزبان فیلم‌سازان جوان ایرلندی و سایر فیلم‌سازان از سراسر جهان است. این جشنواره هر ساله در ماه اکتبر (مهر و آبان) در ایالت کری، کشور ایرلند برگزار می‌شود.
فاطمه مهدی پور، کارگردان این فیلم کوتاه، دانشجوی ارشد سینماست و فیلم « سایه و سکوت » نخستین تجربه فیلم کوتاه داستانی اوست، « سایه و سکوت » تجربه ای در قالب سینمای تجربه‌گرایانه و ذهنی با دغدغه مسائل زنان و دغدغه های روان‌شناختی در سینما است.
 این فیلم به تهیه کنندگی: حامد اریب و  تهیه‌کننده‌گی اجرایی: طاهره حق‌بین در شرکت فیلم‌سازی « سیکا فیلم » تهیه و تولید شده است.
 این فیلم پیش از این نیز فینالیست جشنواره‌های جهانی فیلم دویچه فالو -ایتالیا -Festival del Cinema di Cefalù، جشنواره فیلم مینوت فیلم -آلمان - Minute Shorts film competition و برگزیده جشنواره فیلم کوتاه نوبل ۲۰۲۱، در بنگلور، هندوستان  شده بود.
 عوامل فیلم کوتاه سایه و سکوت: نویسنده و کارگردان: فاطمه مهدی‌پور /  تهیه‌کننده: حامد اریب / تهیه‌کننده اجرایی: طاهره حق‌بین / پخش بین‌المللی: حامد اریب / مدیرتصویربرداری: نواب محمودی / تصویربردار: حسین بدرطالعی / صدابردار: هادی سلیمانزاده / تدوین و صداگذاری: حامد اریب / منشی صحنه: صاحبه خدمتگزار / مدیر تولید: مهرداد آبسالان / گریم: فرشته کشتکار / دستیار تصویر: مسعود میرحیدری/ دستیار صدا: مازیار کهنسال/ دستیاران تولید: محمد محمدی – محمد امین / صداپیشه: شیرین محسنی.
 بازیگران: حدیث نیکرو – غزل محمدی – مهسا نقیبی – پریسا طالبی – کیانا آراسته – مائده ارغند – ستایش مرتضوی – آیلی مهری.

برچسب‌ها حقوق زنان گیلان فیلم کوتاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوق زنان گیلان فیلم کوتاه حقوق زنان گیلان فیلم کوتاه جشنواره فیلم سایه و سکوت فیلم کوتاه فیلم سازان حامد اریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه‌های ایثار وتلاش، با هدف تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست‌های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه‌ی ترویج این مولفه‌ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر وجایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

 پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه:

۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها، استعداد‌ها و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت‌های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت‌های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل‌های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان 
۵- تقویت فعالیت‌های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور 
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره‌های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران (شامل: فیلم‌های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است. همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:

الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشور‌های حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است 

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه‌های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می‌دهند؛ نمایش‌های ویژه، نشست‌های تخصصی، نکوداشت‌ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان‌ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش‌های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می‌توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه ارسال کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می‌توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آرخین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است. 

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • رقابت «لوتریا» در آلمان و اسپانیا
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • «خالد» ‌جلوی‌ دوربین رفت
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد